Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 385 of /home/public/sites/www.finefleurmarielle.nl/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2373 of /home/public/sites/www.finefleurmarielle.nl/includes/menu.inc).

Boeketten

Fine Fleur maakt stijlvolle en verrassende boeketten. De boeketten zijn passend bij uw interieur of bedrijfslogo. Alle boeketten worden door Mariƫlle op maat gemaakt en aangepast aan het seizoen. Wat er ook te vieren is, met een boeket van Fine Fleur kan u voor de dag komen.

Trouwboeket

De trouwdag is een byzondere dag waar bloemen niet mogen ontbreken. Marielle bespreekt met het bruispaar de wensen van hun trouwdag. Een bruidsboeket en passende corsages worden met liefde gemaakt. Fine Fleur verzorgt ook graag de aankleding van de trouwlocatie.

Rouwboeket

Marielle verzorgt op passende wijze de laatste eer aan een overledene. In nauw overleg met de nabestaanden helpt zij invulling te geven aan een afscheid.  Met gepast inlevingsvermogen verzorgt zij de bloemstukken. De aflevering zal geheel buiten uw zorg plaatsvinden.   

Feesten en partijen

Iets te vieren! Daar hoort een bloemetje bij. Verras uw geliefde met een prachtig boeket. Zet uw medewerker in het zonnetje op zijn of haar verjaardag. Kleed de dinertafel aan met bloemen van Fine Fleur!